Το Δημοτικό συμβούλιο, ο ''ΛΕΩΝ '' και το 1.228.945 ευρώ

Η μοναδική έγχρωμη στιγμή στο κατά τα άλλα άχρωμο λόγω της καθολικής απουσίας της αντιπολίτευσης από το χθεσινό ( 1/3 ) Δημ.συμβούλιο ήταν στην αρχή της συνεδρίασης η στάση του κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλου.

Με την οριακή απαρτία των δεκατεσσάρων συμβούλων της συμπολίτευσης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, αφού ο 15ος ήταν ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος αφού έκανε μια τοποθέτηση που αφορούσε τον συγκεκριμένο καθορισμό των συνεδριάσεων σε κάποια από τις τελευταίες μέρες κάθε μήνα στην συνέχεια είπε :''''' Παρά το γεγονός ότι είμαι ''ΛΕΩΝ''ιδας ...αλλά ένας δεν μπορώ να εκπροσωπήσω ολόκληρη την αντιπολίτευση μόνος μου. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και αποχωρώ,πρόσθεσε με ειρωνικό τρόπο.'''''

Eμείς από την πλευρά μας δεν θα επιχειρήσουμε να κρίνουμε την στρατηγική της αντιπολίτευσης για την στάση της αλλά θα περιμένουμε την επίσημη θέση της για αυτή την απουσία.

Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα που εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε και ψηφίστηκε ήταν η αισθητική ανάπλαση του κέντρου της κλειτορίας.

Αν η αντιπολίτευση γνώριζε ότι θα τεθεί προς συζήτηση και αυτό το θέμα, πιθανόν οι σύμβουλοί της τουλάχιστον που εκλέχθηκαν στην Κλειτορία, θα έπρεπε να είναι παρόντες και να πάρουν θέση υπερψηφίζοντας ή όχι.

Η ανάπλαση του κέντρου και της πλατείας είναι σίγουρα ένα έργο που αφού βρέθηκαν οι πόροι(1.228.945 ευρώ) καλώς θα γίνει και πρέπει να προσμετράται στις θετικές ενέργειες της παράταξης του κ. Λαζουρά.

Ένα ακόμα σοβαρό θέμα στο συμβούλιο αυτό ήταν η ανάλυση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου για το 2013. Με την παρουσία του ορκωτού λογιστή και του λογιστή του Δήμου οι αναλύθηκαν τα στοιχεία αυτά.

Υπάρχουν μερικά ερωτήματα πάνω σε αυτή την ανάλυση για τα οποία θα επανέλθουμε με επόμενο άρθρο μας

Θεόδωρος Παπαδόπουλος 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.