Τις λακκούβες στην Πούντας-Καλαβρύτων τις είδατε κύριε Αλεξόπουλε;

Ενώ οι επικίνδυνες λακκούβες στην Πούντας-Καλαβρύτων τουλάχιστον μέχρι χθες το πρωί, Δευτέρα 18-7-2016, εξακολουθούσαν να υπάρχουν σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος, αυτοψία στα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους του Δήμου Καλαβρύτων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, πρόκειται για εργολαβίες, ύψους πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ που αφορούν έργα συντήρησης οδοστρώματος, αποκαταστάσεις, άρση επικινδυνότητας λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων, διαγραμμίσεις, σήμανση κ.α. σε όλο το δίκτυο των Καλαβρύτων και ειδικότερα στα τμήματα Πούντα – Καλάβρυτα, Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα και στο δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο.

«Η ασφαλής διέλευση και μετακίνηση των συμπολιτών μας στα ορεινά της Αχαΐας είναι μείζονος σημασίας για εμάς. Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσπαθούμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, διεκδικώντας παράλληλα περισσότερους πόρους για να συντηρήσουμε ακόμα μεγαλύτερο τμήμα των οδικών αρτηριών» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως σήμερα ανακοινώθηκε και η διακήρυξη της δημοπρασίας ενός ακόμα έργου «Συντηρήσεις, αποκαταστάσεις στις επαρχιακές οδούς Δήμου Καλαβρύτων 2016» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.  

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.