Τις εκδηλώσεις στο Τρεχλό και τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε ο Κώστας Σπαρτινός

Στην εκδήλωση μνήμης της 73ης επετείου από τον βομβαρδισμό των χωριών Τρεχλό, Λαπάτα και Μάνεσι από τις δυνάμεις των Γερμανών κατακτητών παραβρέθηκε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός το προηγούμενο Σάββατο 30 Ιουλίου. Ο κ. Σπαρτινός κατέθεσε στεφάνι στο Τρεχλό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, συζητήθηκαν αρκετά θέματα με τοπικούς παράγοντες καθώς και η ανάγκη ανάδειξης των σημείων ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων.

Στη συνέχεια μαζί με το Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Μιχάλη Σιδηρόπουλο πήγαν στα Καλάβρυτα, όπου συνεδρίασε η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων. Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και το διάλογο ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στις 6-9 Οκτωβρίου.

Στα Καλάβρυτα επισκέφθηκαν το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, για το οποίο είχε νωρίτερα ο Κ. Σπαρτινός είχε συζητήσει με το Δήμαρχο κ. Λαζουρά τις δυνατότητες αναβάθμισής του. Επίσης, βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, όπου πραγματοποιείτο προγραμματισμένη συντήρηση στην ιστορική πρώτη ατμομηχανή του περίφημου «οδοντωτού», ΔΚ 8001, το σφύριγμα της οποίας πρόκειται να ακουστεί και πάλι σε κανονικό δρομολόγιο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.