Με την ''βούλα '' του υπουργείου παιδείας Πανελλήνιος διαγωνισμός στα Καλάβρυτα

Το Υπουργείο Πολιτισμού-Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σχετικό Έγγραφό του (Αρ. Πρωτ. Φ.14/1657/138679/Δ1), ενέκρινε τον 3ο Πανελλήνιο Ανοικτό Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου που θα πραγματοποιηθεί 5-6/12/2015 στα Καλάβρυτα (ενταγμένος στις Εκδηλώσεις Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος).

Το Υπουργείο, κοινοποίησε και προώθησε το σχετικό Έγγραφο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης απάσης της Ελληνικής Επικράτειας, στους Προϊσταμένους Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Εκπαίδευσης, στους Σχολικούς Συμβούλους και στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία όλης της Ελλάδος. Για το λόγο αυτό, εφέτος οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προϋγούμενο.
Με τον τρόπο αυτό, ο Διαγωνισμός, που και εφέτος πραγματοποιείται από τον Σκακιστικό-Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), υπό την Αιγίδα του Δήμου της Μαρτυρικής Πόλης των Καλαβρύτων (μετά από ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτω,  Αρ. Απόφασης 180/2014), μετά από  έκκριση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, Αρ. Απόφασης 94124/27-09-2014) και στήριξη του Καλλιμανοπουλείου Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), άξια γίνεται γνωστός Πανελλαδικά και προβάλλει το όνομα και την ιστορία της Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης σε όλη την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι στον ως άνω διαγωνισμό, μπορούν να λάβουν (δωρεάν) μέρος όλες και όλοι, αποστέλλοντας ταχυδρομικά (έως 16 Νοεμβρίου 2015) ένα επώνυμο ασπρόμαυρο σκίτσο διαστάσεων Α4 (φωτοτυπικού), στη διεύθυνση του ΣΕΠΟΚΕ (Ταχυδρομείο Καλαβρύτων, ΤΚ 25100 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ).
Για κάθε επιπλέον διευκρίνηση και πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του Προέδρου του ΣΕΠΟΚΕ Γιατρού Γενικής Ιατρικής Νικόλα Ραζή: 6932468208.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.