Μέχρι την Παρασκευή οι προτάσεις για μίσθωση 12 διαμερισμάτων για το πρόγραμμα «Στεγά-ΖΩ»

Συνεχίζονται μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή 20 Μαΐου οι καταθέσεις προτάσεων από ενδιαφερόμενους που θα δώσουν προς μίσθωση 12 διαμερίσματα, στα οποία θα διαμείνουν οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Στεγά-ΖΩ» που υλοποιείται στην Πάτρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Στη δημοπρασία μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε εταιρικής μορφής, καθώς και κοινοπραξίες, που έχουν κυριότητα τους ακίνητα, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις της διακήρυξης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Κανάρη 44, τηλ. 2613 620704).

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορείτε να βρείτε τη διακήρυξη στο σύνδεσμο http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/prokirukseis/item/6505-diakiryxi-dimoprasias-gia-tin-misthosi-12-akiniton-katoikion-kai-diamerismaton-gia-tin-stegasi-ofeloymenon-toy-programmatos-stegazo.html .

Στην προσφορά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι θα περιγράφεται λεπτομερώς το προσφερόμενο ακίνητο.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος θα υποβάλλονται ή θα αποστέλλονται στην ως άνω υπηρεσία από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή το νόμιμο εκπρόσωπο του. Η εκπροσώπηση αποδεικνύεται με πληρεξούσιο έγγραφο, θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής.

Το πρόγραμμα «Στεγά–ΖΩ» εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη» (Δράσεις Στέγασης, Σίτισης και Κοινωνικής Φροντίδας για τους Αστέγους, του άρθρου 29 του ν. 4052/12) και χρηματοδοτείται από πόρους της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αρχή Διαχείρισης: Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ).

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.