Τίμησε η Δάφνη τη Χρυσή της Πρωταθλήτρια

Εκδηλώσεις χθες στη Δάφνη και το κέντρο βούλιαξε κυριολεκτικά από το πλήθος των επισκεπτών και των ντόπιων που συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Στην ατμόσφαιρα όμως υπήρχε κάτι το μοναδικό.
Η Δάφνη τίμησε τη χρυσή  της πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαρία Παναγιωτακοπούλου .
Ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Παϊων κος Παναγιώτης Λάππας προσέφερε στην Μαρία τιμητική πλακέτα τονίζοντας το ήθος και την αξία της αθλήτριας και μίλησε για την σημασία που έχει αυτό το μετάλλιο για τη Δάφνη και κυρίως τα νέα παιδιά.
Κατόπιν το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΝΑΟΔ κος Θοδωρής Κόλλιας που προσέφερε με τη σειρά του τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια και έκανε μια αναφορά στα πρώτα της βήματα τότε που αγωνιζόταν στο Κανόε-Καγιάκ και κέρδιζε τις πρώτες της διακρίσεις.
Όταν πήρε το λόγο η Μαρία πολλά μάτια δάκρυσαν από τη συγκίνηση. Μίλησε για το ταξίδι στην Ταϋλάνδη , για τις δέκα μέρες που δεν σταμάτησε το κινητό της να δέχεται μηνύματα από τους φίλους και συγχωριανούς που την ενθάρρυναν. Ευχαρίστησε το ΝΑΟΔ μέσα από τον οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό και τόνισε τον αγώνα των γονιών της και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά της. Ενώ η ίδια θα στηρίξει κάθε νέο που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα.
Κάπου εδώ όμως η βραδιά ξεκινούσε.
Τα παιδιά των σχολείων  κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις δεξιότητές τους στο χορό ενώ όλοι διασκέδασαν με το συγκρότημα του Γιώργου Δαλιάνη μέχρι αργά το πρωί .  Χορός, κέφι και τρικούβερτο γλέντι. Κανένας δεν είχε διάθεση να φύγει.  Η πλατεία της Δάφνης άδειασε γύρω στις 5 το πρωί όταν άρχισαν να σβήνουν τα πρώτα αστέρια.
 
Και του Χρόνου!!
 
 
 
Γεωργία Κουτσιουρή δημοσιογράφος  

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.