Τηλεδιάσκεψη - Συνάντηση εργασίας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, με τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αχαΐας με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών Καλαβρύτων διοργάνωσε στις 28.12.20 συνάντηση εργασίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων με στόχο να έχει μια άμεση ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στα Καλάβρυτα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας, οι Βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, ο συντονιστής της Ν.Ε. Μιχάλης Σιδηρόπουλος και το μέλος της Ν.Ε. και του συντονιστικού της οργάνωσης μελών Καλαβρύτων, Κώστας Κακκαβάς. Την Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Δαφαλιάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαβρύτων ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Ερμείδης. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του Ν. Αχαΐας, κ. Δημήτρης Διαμαντόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος, κ. Γιώργος Βαγενάς.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν τα προβλήματα του χειμερινού τουρισμού αλλά και του εμπορικού κόσμου, των μικρών, οικογενειακών και μεσαίων επιχειρήσεων απόρροια της πανδημίας του κορωνοιού και των λοκντάουν. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων κ.Νταφαλιάς τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων και της ένταξης των ξενοδοχείων στα γενικά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που εντάσσονται στο δεύτερο lockdown, αφού ο τζίρος τους είναι ουσιαστικά μηδενικός. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων κ. Ερμείδης επεσήμανε ότι τα Καλάβρυτα είναι χειμερινός προορισμός και πως το «Click Away» δεν εξυπηρετεί την αγορά τους. Επίσης υπογράμμισε την ανάγκη μείωσης των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών, των μισθωμάτων ακινήτων αλλά και την ένταξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση δήλωσαν την συμπαράστασή τους στην προσπάθεια των επαγγελματιών του τουριστικού και του εμπορικού κλάδου για την επιβίωση τους σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από την πλευρά τους σημείωσαν ότι στέκονται αρωγοί στον αγώνα τους και θα προωθήσουν τα αιτήματα τους σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου στους αρμόδιους Υπουργούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας σκοπεύει να συνεχίσει τις επαφές, μέσω τηλεδιάσκεψης, και με άλλους επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας το επόμενο διάστημα.

  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.