''θύμα'' των ''προγραφών'' -… καρατομήσεων ο Αν. Διοικητής του νοσοκομείου Καλαβρύτων

Από τον Αν. Διοικητή του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας (Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Καλαβρύτων) Ιωάννη Μεντζελόπουλο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εν όψει της αποχώρησής μου, μετά από διετή παραμονή μου (και ένα χρόνο πριν τη λήξη της θητείας μου), θα ήθελα να ευχαριστήσω:

  • Όλους τους συνεργάτες μου στο Νοσοκομείο για την άριστη συνεργασία και την αγάπη τους. Όλοι ανεξαιρέτως εργάσθηκαν πολύ, υπό τις γνωστές αντίξοες συνθήκες, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των πολιτών ευρύτερα.

  • Επίσης τις Αρχές των Καλαβρύτων με πρώτο το Δήμαρχο και φυσικά όλη την τοπική κοινωνία για την στήριξη τους.

Μετά την «διάσωση» του Νοσοκομείου Καλαβρύτων – μην ξεχνά κανείς πως τον Δεκέμβριο του 2013 όταν ήρθα στα κάγκελά του ήταν κρεμασμένες μαύρες σημαίες! Πάλεψα – μέσα στο γνωστό οικονομικό πλαίσιο του Νοσοκομείου και της χώρας γενικότερα- για την επίλυση των πολυποίκιλων προβλημάτων του. Θεωρώ ότι η θητεία μου θα αποτιμηθεί ως θετική, αν και πολλές φορές συνάντησα (και εγώ) την αδιαφορία των αρμοδίων παραγόντων της Πολιτείας!

Μάλιστα, επιτυχής ήταν και η παρουσία μου στην … περιβόητη συνέντευξη της (δήθεν) αξιολόγησης των Διοικητών και Αν. Διοικητών του Ε.Σ.Υ.. Παρά ταύτα, ήμουν (και εγώ) «θύμα» των «προγραφών» -… καρατομήσεων της συντριπτικής πλειοψηφίας των Διοικητών και Αν. Διοικητών. Σε άλλη ευκαιρία, ίσως αναφερθώ στην κωμικοτραγική διαδικασία της συνέντευξης και τα όσα έλαβαν χώρα κατά την ολιγόλεπτη διάρκειά της.

Παραμένοντας μέχρι τέλους στην «ηρωική και μαρτυρική έπαλξη» του Νοσοκομείου (κατ’ αντιστοιχία της πόλης των Καλαβρύτων), εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες Καλαβρυτινούς Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Δύναμη.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα παρακολουθώ πάντα με αγάπη και ενδιαφέρον την πορεία του Νοσοκομείου και αν είναι δυνατόν θα παρεμβαίνω, όπου δει, για την ευόδωση των ζητημάτων του, προς όφελος της υγείας των κατοίκων όλης της "πρώην" επαρχίας Καλαβρύτων.

Και πάλι ευχαριστώ όλους

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ (Α.Ο.Μ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ)

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.