Θετική στον κορωνοϊό, βρέθηκε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κα Ιωάννα Σφυρή

Θετική στον κορωνοϊό, βρέθηκε μετά από μοριακό έλεγχο (PCR), η διοικήτρια του Νοσοκομείου Kαλαβρύτων κα Ιωάννα Σφυρή. Η κα Σφυρή, η οποία ανακοίνωσε η ίδια με αίσθημα ευθύνης όπως ο καθένας πρέπει να πράττει σε ανάλογες περιπτώσεις,  στα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου που υποβλήθηκε χτες, αναρρώνει με ήπια συμπτώματα στην οικία της.

Της ευχόμαστε περαστικά.

Η ανακοίνωση της κυρίας Σφυρή έχει ως εξής: Πριν από λίγο έλαβα τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου(PCR) στον οποίο υποβλήθηκα χθες, λόγω εμφάνισης ήπιων συμπτωμάτων και βρέθηκα θετική στον covid-19. Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ και η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. Τα άτομα που εμπίπτουν στον ορισμό της στενής επαφής είναι τα άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος και έχουν ήδη απομονωθεί. Η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων εφαρμόζει ήδη τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα στο νοσοκομείο, βάσει του επιχειρησιακού μας σχεδίου και των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.