Θεόδωρος Νασιώτης: Οχι μπούλινγκ στους προσβεβλημένους από Covid-19 και τους συγγενείς τους.

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων και υπεύθυνος για τον Covid-19 κ. Θεόδωρος Νασιώτης, με αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιδίδονται σε μπούλινγκ στους προσβεβλημένους από Covid-19 και στους συγγενείς τους. Ειλικρινά δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας οι οποίοι λοιδωρούν συντοπίτες τους, συγχωριανούς, γείτονες, που ανήκουν σε νοσηλευτικό προσωπικό, έχουν ταχθεί δηλαδή να προσφέρουν στο συνάνθρωπο και έτυχε να διαγνωστούν θετικοί στον Covid-19, επειδή βρίσκονταν κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους, σε περιβάλλον αυξημένου κινδύνου. Έλλειψη παιδείας και πολιτισμού είναι όλο αυτό, όπως έλλειψη παιδείας και πολιτισμού είναι δυστυχώς, σύμφωνα με τα γραφόμενα του κυρίου Νασιώτη, η ύπαρξη "μαϊντανών" οι οποίοι σουλάτσαραν χθες στον πεζόδρομο, για να δείξουν τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους. Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Νασιώτη έχει ως εξής:
91 tests σήμερα στα Καλάβρυτα. Κανένα θετικό.
 Αλλά εξίσου θετικό ότι παρά το ότι άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα το πρωί η προσέλευση του Καλαβρυτινού κόσμου ( όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν χθες τεστ.) ηταν αθρόα. Και το κυριότερο εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις ,υπάλληλοι σε ανοιχτές δημόσιες υπηρεσίες ,αστυνομικοί με επικεφαλής τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καλαβρύτων κ Σταθούλια αλλά και χθες πρώτος από όλους τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κύριο Παπαδόπουλο πού ήταν ο πρώτος που προσήλθε στο γαλακτοκομικό συνεταιρισμό για να του κάνω τεστ. Χωρίς φανφάρες χωρίς φωτογραφίες χωρίς φρου-φρου και αρώματα (οχι σαν κάτι μαϊντανούς που σουλατσαραν χθες στον πεζόδρομο για να δείξουν τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους (πώς το έλεγαν παλιά διά των δικών μας ενεργειών)
Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει τόσα τεστ ( προς τιμήν του ) για να προφυλάξει όλους όσους συναναστρέφεται καθημερινά ( γιατί ο Παπαδόπουλος δεν είναι ο απραγης Δήμαρχος που κάθεται σπίτι του)  που στο τέλος θα πάρει παράσημο.
Τόσο η στάση του Δημάρχου όσο και η στάση των επιχειρηματιών των επικεφαλής των υπηρεσιών αλλα και όλων των κατοίκων της πόλης δείχνει  ότι είμαστε στον σωστό δρόμο
Λίγη υπομονή, πολύ προσοχή και υπευθυνότητα και θα βγούμε  ελπίζω με τις όσο λιγότερες δυνατόν απώλειες από αυτή τη θύελλα.
ΥΓ1 Τις πιο θερμές μου ευχές για γρήγορη ανάρρωση όλων των συμπατριωτών μας που προσβλήθηκαν από τον ιό Και ιδίως στα ηλικιωμένα άτομα που είναι ανήμποροι στο κρεβάτι προσβεβλημένοι από αυτή την κατάρα.
ΥΓ2 Οχι μπούλινγκ στους προσβεβλημένους και τους συγγενείς τους. Δεν είναι ούτε εγκληματίες ούτε καθάρματα. Άνθρωποι διπλανοί μας είναι που βγάζουν τίμια το ψωμί τους κι ετυχε να εργάζονται σε μία κλειστή δομή που αν μπει μέσα ο ιός διασπείρεται ταχύτατα και τους προσβάλλει όλους. Μπορούσε να ήμασταν εμείς στη θέση τους ή να είμαστε αύριο. Θα θέλαμε να μας κάνουν το ίδιο;
               Θεόδωρος Κ Νασιώτης 
       Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.