Θεόδωρος Νασιώτης με αφορμή τις δηλώσεις Παπακανέλλου στο KalavrytaNet: "λάθη θα κάνω εσκεμμένα όμως λάθη ποτέ"

Δήλωση, με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας κ. Παπακανέλλου στο KalavrytaNet, (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ), για το υπ΄αριθ. 6 θέμα της τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 31ης Αυγούστου 2020, έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων κ. Θεόδωρος Νασιώτης. Πριν τις δηλώσεις του κ. Νασιώτη, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, του επισημάναμε τα εξής: 1ον για την πλήρη ενημέρωση των αναγνωστών, καλό θα ήταν να αναφέρεται και το που έγιναν οι δηλώσεις, ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να τις αναζητήσει και να έχει πλήρη εικόνα για τα αναφερόμενα. 2ον όπως η δεοντολογία προστάζει, δελτία τύπου, δηλώσεις κλπ, από πολιτικά και δη θεσμικά πρόσωπα, πρέπει να στέλνονται ταυτόχρονα σε όλα τα μέσα. Ο κ. Νασιώτης μας εξήγησε, ότι ό,τι έγινε, δεν έγινε σκοπίμως αλλά πρόκειται για λάθος το οποίο δε θα επαναληφθεί. Επειδή γνωρίζουμε τα πιστεύω του κ. Νασιώτη, επειδή γνωρίζουμε ότι οι αποκλεισμοί δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας του, επειδή ο ίδιος έχει αποδείξει ότι "φοράει παντελόνια" και ο λόγος του είναι αξίωμα, επειδή πιστεύουμε ότι αν έγινε παρέμβαση για αποκλεισμό μας, θα έγινε μάλλον "εκ των άνωθεν" για ευνόητους λόγους, δεχόμαστε ανεπιφύλακτα τα όσα μας είπε ο κ. Νασιώτης, του οποίου οι δηλώσεις που αφορούν το 6o θέμα του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας έχουν ως εξής:

Πρώτα και κύρια πιστεύω απόλυτα στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίζουν τα τοπικά Συμβούλια κάθε Κοινότητας τόσο στη χάραξη πολιτικής όσο και στο ρόλο τους για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει στο χωριό τους. Γιατί αυτοί και μόνο αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας τα προβλήματα του χωριού τους και τον τρόπο επίλυσης τους.

Με γνώμονα αυτή την αρχή μου, από την αρχή της θητείας μου έδωσα εντολή  στο γραμματέα του Δ.Σ, ότι κανένα θέμα δεν θα έρχεται στο Δ.Σ αν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Στο συγκεκριμένο θέμα. Στις 28.8.2020 προσήλθαν στο γραφείο μου ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Δουκλιάς  μαζί με την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Τζεγιάννη και ζήτησαν να περιληφθεί στα θέματα του Δ.Σ, το θέμα της κοπής των δένδρων.

Μάλιστα ο κ. Αντιδήμαρχος είχε ήδη απευθυνθεί στο Δασαρχείο Καλαβρύτων για έγκριση της κοπής και επί πλέον ελέχθη ότι μέχρι τη Δευτέρα την ημέρα της συνεδρίασης του Δ.Σ θα υπήρχε και έγγραφο από γεωπόνο, για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα υπό κοπήν δένδρα.

Δεν θα προβώ σε σχόλια επί των γεγονότων αυτών. Άπλα απευθυνόμενος στον κ. Πρόεδρο της Κοινότητας Κλειτορίας και τη δήλωση του περί θεσμικής εκτροπής θα ήθελα να του πω ότι στην διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ λάθη θα κάνω (ανθρώπινα είναι) "εσκεμμένα" όμως λάθη ποτέ.

Θεόδωρος Νασιώτης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.