Θα συνεχίσει ο κ.Χ. Φωτεινόπουλος στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ;

Την Τρίτη 23/12/2014 εκτός από την ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου Καλαβρύτων η οποία θα εξετάσει τον προϋπολογισμό του 2015 θα πραγματοποιηθεί και τακτική συνεδρίαση με επίσης ενδιαφέροντα θέματα.

Το Ένα είναι το Πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2014 και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2014, του Δήμου Καλαβρύτων.

Το δεύτερο είναι ο ορισμός των προσώπων με τους αναπληρωτές τους, που θα προταθούν από το Δήμο Καλαβρύτων στην Γενική συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α», για την εκλογή τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής .

Το τρίτο έχει να κάνει με τον ορισμό επίσης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και εκλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτού.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι ο κ.Χ.Φωτεινόπουλος θα παραδώσει την σκυτάλη μετά από επιτυχημένη πορεία στο (Δ.Μ.Κ.Ο).Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ισχύσει και υπάρξει μια επιπλέον αιμορραγία από ένα σημαντικό κομμάτι του Δήμου,( το Μουσείο) είναι βέβαιο ότι το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει θα βρει τον πήχη αρκετά ψηλά.

Ολόκληρη η πρόσκληση για την τακτική συνεδρίαση:

 

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχείο) Καλαβρύτων (Ευσεβίου Κηπουργού αριθ. 6 - Καλάβρυτα) την 23η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα: 16:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

 

1. Περί συζήτησης και ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2014, του Δήμου Καλαβρύτων και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2014, του Δήμου Καλαβρύτων.

2. Περί ορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.) και εκλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτού.

3. Περί ορισμού των προσώπων με τους αναπληρωτές τους, που θα προταθούν από το Δήμο Καλαβρύτων στην Γενική συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α», για την εκλογή τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής (κατά τον Κ.Ν. 2190/1920).

 

Οπρόεδρος του Δ.Σ

 

Δημήτριος Κοντογιάννης

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

- κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.

- κ. κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων, προσκαλούμενους να παραστούν στη συνεδρίαση.

- Ανωτέρω αιτούντες.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Παρακαλούνται οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως προσέλθουν στο Δημαρχείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να λάβουν γνώση των σχετικών φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.