Θα είναι πιο φθηνός ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του Δ. Καλαβρύτων ;

Ξεκίνησε ο στολισμός της πόλης των Καλαβρύτων για τα Χριστούγεννα και τουλάχιστον το κομμάτι των γιορτινών φωτιστικών το έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρία η οποία έχει χρόνια συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων. Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για ανάλογη προετοιμασία της πλατείας και του πεζόδρομου από τον Δήμο ή από την ένωση ξενοδόχων που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην υποδοχή των επισκεπτών.

Είναι αλήθεια ότι μια έξυπνα στολισμένη πλατεία, ''ντυμένη'' με την ανάλογη μουσική και μικρό εκδηλώσεις, κυρίως για τα παιδιά, εξασφαλίζουν μια αξιοπρεπή υποδοχή.

Κάτι που πέρυσι έλειψε εντελώς!!!.

Είναι επίσης αλήθεια ότι το κόστος που απαιτείται για στολισμούς κ.ά είναι αρκετό και οι οικονομικές δυσκολίες του Δήμου Καλαβρύτων μετά από τις βαθιές περικοπές της κρατικής βοήθειας, δημιουργούν πρόβλημα.

Την χρονιά που μας πέρασε ο Δήμος μας για στολισμό με φωτιστικά είχε πληρώσει,τουλάχιστον, ούτε λίγο ούτε πολύ 9.500 Ευρώ

Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε, ότι ο δήμος μας θα έχει εξασφαλίσει μια ανάλογη των καιρών έκπτωση από την εταιρεία και ότι το κόστος για τα φωτιστικά που θα τοποθετηθούν στις κολώνες θα είναι σημαντικά μικρότερο από την προηγούμενη χρονιά.

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.