Του Θ.Παπαδόπουλου - Δημοψήφισμα από την απομόνωση !!!!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα, ιδιαζόντως ειδεχθές, ''ΦΟΡΤΏΘΗΚΕ'' σε έναν αθώο λαό χωρίς να εμπλακούν καθόλου οι αυτουργοί και οι ηθικοί αυτουργοί. Ο λαός φυλακίστηκε και δεσμοφύλακες ορίστηκαν οι πραγματικοί ''δολοφόνοι του'', οι οποίοι εξακολούθησαν να συμπεριφέρονται με απρέπεια και απαξία στον έγκλειστο λαό.

Το αίτημα και την ελπίδα του φυλακισμένου για καλύτερες συνθήκες ,για προοπτικές αποφυλάκισης του και κυρίως για απελευθέρωση των αθώων παιδιών του που γεννήθηκαν μέσα στην φυλακή, κλήθηκε να διαχειριστεί ένας νέος εκπρόσωπός του.

Ο νέος και άφθαρτος εκπρόσωπος αντί διεκδικήσεων ΤΟΛΜΗΣΕ να προσπαθήσει να αποδράσει και έτσι να λυτρώσει τον φυλακισμένο.

Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος ήταν αρνητικό ,ο δραπέτης συνελήφθη, σύρθηκε στην αυστηρή απομόνωση και θα οδηγηθεί σε βαρύτερη ποινή.

Ολέθριο λάθος με σοβαρές επιπτώσεις.

Αν θέλουμε να έχουμε την πλήρη εικόνα αυτής της σύντομης ιστορίας για να καταλογίσουμε ευθύνες, θα πρέπει να διαβάσουμε τα γεγονότα ανάποδα. Δηλαδή, απομόνωση - απόδραση, μετά στην ελπίδα και τέλος στους πραγματικούς υπαίτιους που διαμόρφωσαν την ιστορία του.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.