Τέλος στην παραφιλολογία για δήθεν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στην δημοτική ενότητα Αροανίας

Τέλος στην παραφιλολογία και την τρομολαγνεία των προηγούμενων ημερών, που αφορούσε σε δήθεν μεγάλο αριθμό, καθώς και μεγάλη διασπορά κρουσμάτων Covid-19 στην δημοτική ενότητα Αροανίας, βάζει με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος για τον Covid-19 του δήμου Καλαβρύτων Θεοδ. Νασιώτης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, στα 203 εξεταζόμενα δείγματα που πήραν σήμερα ο ίδιος και η ομάδα του στη δημοτική ενότητα Αροανίας, είχαμε μόνο 5 θετικά. Επίσης στην ίδια ανακοίνωση, απαντά σε σχόλια ότι η νέα δημοτική αρχή νοιάζεται μόνο για τα Καλάβρυτα, λέγοντας ότι δεν είναι έτσι. Απαριθμεί μια σειρά ενέργειες της δημοτικής αρχής και του ίδιου στον τομέα της υγείας, που έλαβαν χώρα  σε Τριπόταμα, Δάφνη και Κλειτορία. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ούτε 18 ούτε 28 ούτε 108 ήσαν τα θετικά δείγματα στη δημοτική ενότητα Αροανιας σήμερα 5/2/2021.

Πηγαίνοντας εκεί το πρωί έχοντας ακούσει όλη αυτή την παραφιλολογία, την τρομολαγνεία για τον αριθμό των κρουσμάτων και τη μεγάλη διασπορά, είναι αλήθεια ότι περίμενα έναν τουλάχιστον διψήφιο αριθμό θετικών δειγμάτων.

Και βρήκα μόνο πέντε και μάλιστα τα δύο άμεσα σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 5 στα 203 εξεταζόμενα δείγματα δηλαδή μόνο τρία χωρίς συσχέτιση με ήδη γνωστό κρούσμα. Ενημερώθηκαν άμεσα οι θετικοί συμπατριώτες μας για καραντίνα και για να ενημερώσουν όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους και δεν ήρθαν σήμερα για test.

Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και την Κυριακή 7/2020 1 στις 10:00 το πρωί κλιμάκιο του θα είναι στα Τριπόταμα για μοριακά τεστ.

Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η τρομολαγνεία για αυτή την περιοχή του Δήμου μας.

Δεν φούντωσαμε από covid.. δεν λαμπαδίασανε από τον ιό. Πεντε κρούσματα είχαμε όλα κι όλα και πιάνοντας τα έγκυρα σταματάμε τη διασπορά της νόσου.

Να σταματήσουμε λοιπόν τη διασπορά ψευδών ειδήσεων που αμαυρώνουν την εικόνα της Αροανίας. Αλλά και την εικόνα του Δήμου γενικότερα και λέγοντας Δήμου βάζω μέσα και την Νέα Δημοτική Αρχή.

Διάβασα κάτι σχόλια σε ένα δημοσίευμα ότι η νέα δημοτική αρχή νοιάζεται μόνο για τα Καλάβρυτα. Δεν είναι έτσι.

Η πολιτική της είναι να νοιάζεται για όλη την επαρχία και όσον αφορά την πολιτική που έχει σχέση με την υγεία βάζει πρώτα τις άλλες δημοτικές ενότητες και μετά τα Καλάβρυτα.

Και για να γίνω και λίγο εγωιστής.

Από την μέρα που ανέλαβα σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και του τομέα υγείας του δήμου, τα Καλάβρυτα έρχονται πάντα δεύτερα η τρίτα.

Στα Τριπόταμα στη Δάφνη στην Κλειτορία δώσαμε τους πρώτους απινιδωτές.

Στα Τριπόταμα κάναμε την ημερίδα για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη  μετά από καρδιακή ανακοπή και πνιγμονή.

Το βίντεο που ανέβασα με αφορμή τον θάνατο συμπατριώτη μας από πνιγμονή ήταν από τα Τριπόταμα.

Την Δάφνη, τα Τριπόταμα και την Κλειτορία διαλέγουμε με το σύλλογο των Καλαβρυτινών γιατρών από όλες τις ειδικότητες για να εξετάσουμε τους κατοίκους της επαρχίας μας.

Μην ξαναπείτε λοιπόν ότι προηγούνται τα Καλάβρυτα και έπεται η επαρχία τουλάχιστον στον τομέα της υγείας αλλά και σε πολλούς άλλους.

Γιατί για όλους εμάς προέχει πάνω από όλα η υγεία των δημοτών μας.

Συνοψίζοντας

1. Πέντε θετικά τεστ στα 203

2. Την Κυριακή 10:00 το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Τριπόταμα για μοριακά τεστ

3. Υπομονή εγρήγορση και όλα θα πάνε καλά.

Θεόδωρος Κ Νασιωτης

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.