Τέλος στα… guest και στις σπατάλες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Xionodromiko
  •   
  •   
  •   
  •  

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους υπεύθυνους λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του.

Αρκετοί νεοέλληνες, (προφανώς από αυτούς, που με την προηγούμενη δημοτική αρχή και διοίκηση του Χ.Κ.Κ., θεωρούσαν τον εαυτό τους ως…, V.I.P. να το πούμε; έχοντες μπάρμπα στην Κορώνη να το πούμε; ανώτερο από τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας να το πούμε; όπως θέλετε τους χαρακτηρίζετε τέλος πάντων), προσέγγιζαν το Δημαρχείο και όχι μόνο, αναζητώντας Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους, μέλη του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού ακόμα και εργαζόμενους και τους ζητούσαν, είτε δωρεάν ημερήσιες και ετήσιες κάρτες χιονοδρομίας του κέντρου, είτε με έκπτωση, ακόμα και αν αυτοί δεν ήταν δημότες Καλαβρύτων και δεν είχαν δικαίωμα απόκτησής τους με έκπτωση, επειδή λέει, έτσι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια!!!

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, με σκοπό να αποκαλυφθεί ποιοι ήταν όλοι αυτοί, για ποιο λόγο τύγχαναν της συγκεκριμένης έκπτωσης, ποιοι τους τη χορηγούσαν και πόσο ζημίωσαν όλα αυτά τα χρόνια την επιχείρηση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι δωρεάν κάρτες χιονοδρομίας κάθε χρόνο ανέρχονταν περίπου στις 2.000, ενώ τα  διαφυγόντα κέρδη για το Χ.Κ.Κ., με τους πιο μέτριους υπολογισμούς, περίπου στις 30.000 ευρώ κατ’ έτος!!!

Ήδη, με εντολή του Δημάρχου Καλαβρύτων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Κ.Κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, κλειδώνεται από αύριο στο σύστημα έκδοσης καρτών ώστε να μην μπορούν πλέον να εκδίδονται, η εφαρμογή των “guest” όπως αποκαλούσε η προηγούμενη δημοτική αρχή αυτές τις κάρτες. Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων θα υπάρχουν επίσης ελεγκτές με σκοπό να μην περνά κανείς χωρίς να έχει πληρώσει την απαιτούμενη κάρτα.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, το KalavrytaNet θα σας ενημερώσει για τις νέες εξελίξεις μόλις υπάρξουν νεώτερα στοιχεία.