Τα παιδιά της φιλαρμονικής Καλαβρύτων στην Γερμανία

Στα πλαίσια των όσων ήδη έχουν συμφωνηθεί για την φιλοξενία νέων από τις Μαρτυρικές πόλεις της Ελλάδας στην Γερμανία,θα μεταβούν για φιλοξενία και ξενάγηση, νέοι από τα Καλάβρυτα.
Το Υπουργείο Εξωτερικών και η Γερμανική Πρεσβία στη Ελλάδα έχουν αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος το οποίο θα διαρκέσει από την 10/12 έως την 16/10 για τους νέους από άλλες Μαρτυρικές πόλεις.
Για τους νέους των Καλαβρύτων το πρόγραμμα θα είναι πιο σύντομο λόγω των εκδηλώσεων στην πόλη των Καλαβρύτων την 13/12/2014 για το Καλαβρυτινό ολοκαύτωμα.
Οι πληροφορίες του KALAVRYTANET λένε ότι οι νέοι που θα συμμετάσχουν στο ταξίδι προς το Βερολίνο θα είναι τα παιδιά της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων.Μιά μέρα μετά την παρουσία της στο Μνημόσυνο για τα 71 χρόνια από το ολοκαύτωμα, η Φιλαρμονική μας θα βρεθεί  σε Γερμανικό έδαφος και σε Γερμανικά μνημεία του Βερολίνου. (προηγούμενο σχετικό άρθρο μας)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.