Τα... μαργαριτάρια του Δήμου Καλαβρύτων

Στις 22 Δεκεμβρίου 2020, κοινοποιήθηκαν από το Δήμο Καλαβρύτων δύο δελτία τύπου. Το ένα αφορούσε τη "Συνάντηση του Δημάρχου Καλαβρύτων και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ" και το δεύτερο "Συνάντηση, για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στις περιοχές Αροανίας, Παϊων και Λαμπείας", Εικόνα 1 και 2 αντίστοιχα.    

Εικόνα 1.

 

Εικόνα 2.

Όσον αφορά το πρώτο μαργαριτάρι που φαίνεται στην Εικόνα 1., η φράση δηλαδή "του διευθύνων συμβούλου" στο επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Καλαβρύτων, που είναι αναρτημένο μέχρι στιγμής και στο site του, τα λέει όλα... Αντί άλλου σχολιασμού, να θυμηθούμε ότι τη Δευτέρα στις 12 Νοεμβρίου  2018, όταν είχε πει ακριβώς την ίδια φράση η υφυπουργός τότε, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, τα μέσα έγραφαν: "Τα πράγματα δεν θα είναι κανονικά όσο μια κοπέλα που λέει του «διευθύνων σύμβουλου» και «επαρκές δυνάμεις» δεν τη στέλνεις στο Γυμνάσιο αλλά στο υπουργείο...". Βέβαια αν το συγκεκριμένο δελτίο τύπου έφυγε χωρίς την έγκριση του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον, γιατί τέτοια μαργαριτάρια εκθέτουν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά πολύ περισσότερο ολόκληρο το Δήμο Καλαβρύτων. Αν όμως έφυγε με την έγκρισή του τότε... να μην παραπονιέται για το... ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!!! Όσον αφορά το δεύτερο μαργαριτάρι που φαίνεται στην Εικόνα 2., τη φράση δηλαδή "Δήμου Αροανίας", τι να πούμε; Αν η σήμανση και η ηλεκτρονική χαρτογράφηση των ορειβατικών και περιπατητικών μονοπατιών της περιοχής μας, όπως επίσης και των μνημείων και αξιοθέατων έχουν ανάλογους τίτλους, γράφουν δηλαδή... άλλα αντί άλλων, τότε μάλλον θα πρέπει ο Δήμος να οργανώσει ομάδα έρευνας και διάσωσης για τους τουρίστες, προσκυνητές και περιπατητές!!! ...Καλές γιορτές!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.