Τα Καλάβρυτα τρέχουν στο ''Ζαγόρι'' χωρίς υποστήριξη !!!

Σε έναν αγώνα βουνού που γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια στο Ζαγόρι, από 24 - 26 Ιουλίου, θα συμμετέχουν οι ''συνήθεις ύποπτες'' Kirstoi Mixaela και Αγγέλα Καράμπελα. Η πρώτη θα λάβει μέρος στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων και η δεύτερη στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετές  συμμετοχές αθλητών αφού μέχρι σήμερα, ( 11/7) υπάρχουν 2496 αθλητές για τον αγώνα των 21 χιλ και 1858 για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων,χωρίς να υπολογίζονται οι άλλοι δυο μεγάλοι αγώνες των 42 και 80 χιλιομέτρων που έχουν ανάλογες συμμετοχές.

Μεγάλο είναι  το ενδιαφέρον που δείχνουν και οι χορηγοί για όλους τους παρόμοιους αγώνες που διοργανώνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα και είναι πάρα πολλοί.

Οι δύο αθλήτριες ασχολούνται ερασιτεχνικά με τις μεγάλες αποστάσεις και είναι φυσικό ότι δεν μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε όσους αγώνες θα ήθελαν καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν πέρα από τα συνηθισμένα και το κόστος, ειδικά για τους μακρινούς από τα Καλάβρυτα αγώνες.

Θα αποτελούσε λύση η χορηγία  των Καλαβρυτινών  αθλητών που ασχολούνται με τους αγώνες αντοχής καθώς θα μπορούσαν να αποτελέσουν την ''μαγιά'' για τους μικρούς και τις μικρές της πόλης μας και επιπλέον θα μπορούσε να αξιοποιηθεί η παρουσία τους για την προβολή των Καλαβρύτων  σε τέτοιες διοργανώσεις.

Θεόδωρος Παπαδόπουλος


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.