ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

Αποτελεί μεγάλη προβολή για τα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, η διπλή αναφορά που γίνεται σε αυτά, στο ογκώδες (752 σελίδων) χαρτοδεμένο έργο του γνωστού σκακιστή (υπ. Μετρ)-Χημικού-Δασκάλου ζατρικίου και τ. Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Χρήστου Κεφαλή ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, που κυκλοφόρησε ευρύτατα από τις Εκδόσεις 'Κέδρος'.

Πράγματι, στις σελίδες 387-388 περιγράφεται το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες που πέτυχε  το 2001 στα Καλάβρυτα η ανεπανάληπτη Γκρανμέτρ Άννα Μαρία Μπότσαρη, σε διοργάνωση του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ). Επιπλέον, στην σελίδα 454 αναφέρεται το Πανελλήνιο Ρεκόρ που σημείωσε το 1999 επίσης στα Ηρωικά Καλάβρυτα ο Διεθνής Μετρ Τάκης Πανταβός, πάντα σε διοργάνωση του ΣΕΠΟΚΕ. Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, είναι πεπεισμένος ότι τα Καλάβρυτα, με το πλουσιότατο  ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν, είναι σε θέση (με την κατάλληλη υποστήριξη από Φορείς και Πολίτες της περιοχής) να πρωταγωνιστήσουν στο σκακιστικό τομέα, όχι μόνο Πανελλαδικά, αλλά και Διεθνώς.
--
Δρ. Ν.Χ.Ραζής Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.