Τα χρόνια της αθωότητας.Το delivery μιας άλλης εποχής,

Το delivery της εποχής, με όχημα ημίονο που καρτερεί υπομονετικά να γεμίσει ο πελάτης το σιδερένιο δοχείο. Τι να μοιράζει άραγε; Nερό ή γάλα; Στην Αθήνα αλλά και την ελληνική ύπαιθρο, τα αυτονόητα σήμερα αγαθά απαιτούσαν διαδικασία και συνεννόηση. Οι νοικοκυρές έβγαιναν έξω με το καζάνι ή την κατσαρόλα για το γάλα των παιδιών και γέμιζαν το ντεπόζιτο με το νερό που είχε φέρει νωρίτερα η υδροφόρα.
Ο φωτογράφος στάθηκε υπομονετικά ντάλα μεσημέρι για να απαθανατίσει τη διαδικασία που αποτελούσε καθημερινότητα στα μέσα της δεκαετίας του '60. Τριγύρω ψαράδες καθαρίζουν υπομονετικά τα δίκτυα και τα συριανά καΐκια λικνίζονται δεμένα στο λιμάνι. Τα πιτσιρίκια παρατηρούν προσεκτικά τη διαδικασία και το «όχημα» περιμένει καρτερικά. Γνωρίζει ότι στον σάκο που κρέμεται στο πλάι του υπάρχει ο σανός, οπότε η ώρα της ανταμοιβής πλησιάζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.