Τα 26 θέματα του επόμενου δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 12η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 17.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί εορτασμού του Πολιούχου των Καλαβρύτων, Αγίου Αλεξίου, στις 17 Μαρτίου 2016.
2. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων των προεπαναστατικών γεγονότων Λειβαρτζίου στις 12 Μαρτίου, των προεπαναστατικών γεγονότων της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις 13 Μαρτίου, της επετείου απελευθέρωσης των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου, και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις 25 Μαρτίου 2016, στην Αγία Λαύρα.
3. Περί προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δήμο Καλαβρύτων, για το έτος 2016, σύμφωνα με την Εγκυκλ. 4 και αριθ. πρωτ. οικ.2395/26-1-2016 του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
4. Περί συνομολόγησης δανείου με το ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων, με σκοπό, την αναχρηματοδότηση, ήδη, συναφθέντων δανείων του Δήμου Καλαβρύτων και τη μείωση της ετήσιας τοκοχρεολυτικής δόσης αυτών και περί διαπίστωσης της απροθυμίας της αγοράς- τριών (3) πιστωτικών ιδρυμάτων προς χρηματοδότηση.
5. Περί ορισμού του Δημάρχου Καλαβρύτων με τον αναπληρωτή του, για τη συμμετοχή τους στην Πρώτη Γενική Συνέλευση και την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Αστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία: «Δίκτυο Δήμων των Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων» (σύμφωνα με τα άρθρα 9, 10 και 23 του καταστατικού του Δικτύου) και ψήφισης πίστωσης ποσού € 1.000,00 € για την καταβολή της αναλογούσας συμμετοχής του δήμου Καλαβρύτων ως μέλος της εταιρείας αυτής, για τη συγκέντρωση του αρχικού της κεφαλαίου (σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού του Δικτύου).
6. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2016.
7. Περί έγκρισης της αναγκαιότητας της προμήθειας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου και για τις ανάγκες των εξής έξι (6) Νομικών του Προσώπων για το έτος 2016: 1. Κέντρο παιδιού Νεολαίας και ΄Αθλησης, 2. Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, 3. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων, 4. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων, 5. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλαβρύτων – Σπήλαια Λιμνών Καστριών και 6. Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Α.Ε. ΟΤΑ και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης αυτής. 
8. Περί λήψης νέας απόφασης για την έκφραση γνώμης του Δήμου Καλαβρύτων, επί των υποβληθεισών ενστάσεων, κατά απόφασης – πρότασης του ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Αχαΐας, με θέμα: «Επανυποβολή Τροποποίησης Σχεδίου Πόλεως στο Ο.Τ. ΚΧ. 08/07 στη θέση {Ράχη} του Σχεδίου Πόλεως Κλειτορίας Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας», καθώς και για την επανυποβολή - επανακήρυξη απαλλοτρίωσης λόγω Ρυμοτομίας για την εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης στο παραπάνω Οικοδομικό Τετράγωνο.
9. Περί δωρεάν παραχώρησης χώρου στο δημοτικό κατάστημα Κλειτορίας, στον ΤΟΕΒ Αροανίου, για την εγκατάσταση του Γραφείου του άλλων θεμάτων του ΤΟΕΒ.
10. Περί ενημέρωσης για το θέμα της υδροδότησης της περιοχής «Κάστρου-Παλιοπήγαδου» Τ.Κ. Καλαβρύτων, εκτός Σχεδίου πόλης, εκτός οικισμού Καλαβρύτων.
11. Περί ενημέρωσης, για την απόλυση της εργαζόμενης, από το αυτοτελές και ανεξάρτητο από το δήμο Καλαβρύτων, κληροδότημα, «ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
12. Περί διοικητικής αποβολής του Βασιλείου Παπακανέλλου του Νικολάου, από την κατάληψη κοινοχρήστου χώρου, με σιδηροκατασκευή – κάγκελα, στον Οικισμό Πλατανίτσας της Τ.Κ. Αγραμπέλων, (Σχετικά: α) Η από 1-10-2015 καταγγελία πέντε (5) κατοίκων της Πλατανίτσας και β) το υπ’ αριθμ. πρωτ. 10887/15-10-2015 έγγραφο του εκπροσώπου της Τ.Κ. Αγραμπέλων. 
13. Περί αίτησης κατοίκων Τ.Κ. Κλειτορίας, για τον δημοτικό δρόμο (μονοπάτι) και το αρδευτικό αυλάκι στον Οικισμό Βάλτος, της Τ.Κ. Κλειτορίας.
14. Περί ενημέρωσης για τις περεταίρω δράσεις της Επιτροπής Τουριστκής Ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων.
15. Περί ορισμού υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για την συγκρότηση της Επιτροπής για την εκτίμηση της μοναδιαίας αξίας ανά ζώο ή προϊόν». 
16. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2015.
17. Περί έγκρισης Π.Π.&.Ο.Π του έργου: «Αποκατάσταση επιστρώσεων Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
18. Περί έγκρισης Π.Π.&.Ο.Π του έργου: «Συνέχιση πλακόστρωσης διαμόρφωσης δρόμου Θυσίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
19. Περί έγκρισης Π.Π.&.Ο.Π του έργου: «Εργασίες αναβάθμισης Σχολείου Λυκούριας» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
20. Περί έγκρισης Π.Π.&.Ο.Π του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Δημοτικών Διαμερισμάτων Δήμου Αροανίας» Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.
21. Περί της από 28-01-2016 αίτησης του Σπυρίδωνος Γαζετά του Κων/νου για την μείωση του μηνιαίου μισθώματος του Δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Πλανητέρου της Δ.Ε. Κλειτορίας.
22. Περί διαγραφής δημοτικών χρεών και απαλλαγής οφειλών από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμες καταβολής, υπό τις αυστηρές προϋποθέσεις και όρους, του άρθρου 174 του ν. 3463/2006.
23. Περί της από 29 Ιουλίου 2015 Εξώδικης Διαμαρτυρίας-Απάντησης του κ. Βλασίου Χ. Βούκαλη.
24. Περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων δημοτικών τελών.
25. Περί έγκρισης τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους της ΔΕΔΔΗΕ και ψήφισης σχετικών πιστώσεων, για την προμήθεια αυτών και των μετρητών, από τη ΔΕΔΔΗΕ.
26. Περί των κοινωνικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων για τις αποκριές (Καρναβάλι Δάφνης, Κλειτορίας, Σκεπαστού κλπ.) στο Δήμο Καλαβρύτων και συνδιοργάνωσης αυτών με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.