ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων - Ευχαριστίες και συμβολισμός της επίσκεψης Πρωθυπουργού στην Καισαριανή

Aνακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

 

Αγαπητοί σύντροφοι και φίλοι,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρά το σύντομο της προεκλογικής περιόδου και τις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη οδήγησαν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με πρωθυπουργό τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. Η ανάληψη των της εξουσίας ας αποτελέσει ορόσημο για την αλλαγή που απαιτεί ο τόπος μας. Η νίκη αυτή αποτελεί την αρχή μιάς αλυσίδας εκλογικών επιτυχιών και σε άλλες χώρες που θα δημιουργήσουν την «Ευρώπη των λαών» που επιδιώκουμε ονειρευόμαστε.

Σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την ορκωμοσία του μετέβη στο σκοπευτήριο της Καισαριανής προκειμένου να αποτίνει φόρο τιμής στους πεσόντες. Η αταλάντευτη προσήλωση του στις διαχρονικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις απαιτώντας από τη γερμανική κυβέρνηση την ΠΛΗΡΗ αποκατάσταση των πληγέντων και των συγγενών τους αποτελεί βασική προτεραιότητα της νέας διακυβέρνησης για όλες τις μαρτυρικές πόλεις της Ευρώπης.

      

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.