ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ: Προσυνεδριακές συνελεύσεις των Οργανώσεων Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής

Οι Οργανώσεις Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου διοργανώνουν συνελεύσεις για την παρουσίαση και τη συζήτηση των Θέσεων της Κ.Ε. για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο θα διεξαχθεί στα μέσα του Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα συσκέψεων στον 5ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας (Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη) θα συνεδριάσουν οι Οργανώσεις Μελών των ΕΒΕ, των Δικηγόρων και των Τραπεζοϋπαλλήλων ενώ τις Θέσεις θα παρουσιάσει ο Μανώλης Σαρρής, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, την ίδια μέρα στις 8:00 μμ θα συνεδριάσει η τοπική Οργάνωση Μελών της Χαλανδρίτσας, στην πόλη της Χαλανδρίτσας, και τις Θέσεις θα παρουσιάσει ο Κώστας Σπαρτινός, Βουλευτής Αχαΐας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.