ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ - Οι συμπατριώτες μας Ηλίας Κακκαβάς και Χάρης Κακκανάς στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

Την Τετάρτη 26.8.2015 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Μάκη Θεοφιλάτου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν 58 στελέχη (23 μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, όπως αυτή συγκροτήθηκε μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις και 35 μέλη συντονιστικών από τις Οργανώσεις Μελών του Νομού).

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ενέκρινε την εισήγηση που κατατέθηκε και προχώρησε στον σχεδιασμό για τη δράση της οργάνωσης το αμέσως επόμενο διάστημα. Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής θα συμμετέχουν στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις όλων των Οργανώσεων Μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και νέα σύγκλιση της Ν.Ε. την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου για να κατατεθεί η πρόταση της, μετά από διαβούλευση με τις οργανώσεις, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στο νομό.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θα προχωρήσει στην διοργάνωση ολομελειακής σύσκεψης την επόμενη Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα με την συμμετοχή κεντρικού στελέχους του κόμματος.

Η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής όπως αυτή συμπληρώθηκε, αποτελείται από 25 μέλη και έχουν ενταχθεί σε αυτή σύντροφοι και συντρόφισσες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 1ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ τον Οκτώβριο του 2013.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας, εκτός από τους συμπατριώτες μας ΚΑΚΚΑΒΑ ΗΛΙΑ και ΚΑΚΚΑΝΑ ΧΑΡΗ αποτελείται και από τους:

ΑΝΤΥΠΑ ΜΑΡΙΑ

ΒΟΥΡΛΙΟΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΡΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΚΟΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΟΝΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΛΙΟΝΑΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΡΤΣΟΥΚΑ ΧΑΡΑ

ΜΠΑΦΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΕΤΑΛΑ ΝΤΙΝΑ

ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΡΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΣΙΑ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΑΛΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 12 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.