Συνέβη και αυτό σε εκλογικά τμήματα των Καλαβρύτων

Με γενική διαπίστωση την χαλαρή και κόσμια συμπεριφορά των ψηφοφόρων, αυτών που πήγαν να ψηφίσουν, αλλά και αυτών που ανήκουν στο κομμάτι της αποχής, πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία και στα δυο εκλογικά τμήματα της Δάφνης Καλαβρύτων.

Αυτό που διαφοροποίησε τα πράγματα στα 296 και 297 Ε.Τ του Δήμου Καλαβρύτων ήταν το διάλειμμα ολίγων λεπτών που έκαναν και τα δυο τμήματα στις 15.00 ώρα περίπου. Τα δυο αυτά τμήματα έκλεισαν για λίγο και εντελώς προσωρινά .

Η αλήθεια είναι ότι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι που βρίσκονται σε εκλογικά τμήματα με πάρα πολύ μικρή προσέλευση βιώνουν, μια ροή απελπιστικά αργή και επίσης από τις 6.00 το πρωί βρίσκονται στο ''πόδι'', οπότε μετά από εννέα ώρες έπρεπε να '''ανεφοδιαστούν''. Εξάλλου από την μια μπορεί να είχε γίνει διαφορετική ρύθμιση για το σχετικό και αναγκαίο  διάλειμμα, από την άλλη όμως  οι τοπικές, μικρές κοινωνίες συμπεριλαμβάνουν στις ανοχές τους, λόγω άλλων ρυθμών, πάρα πολλά τέτοια συμβάντα που αφορούν την λειτουργία του κράτους.

Τι να πει κανείς για παράδειγμα στους κατοίκους της Δάφνης Καλαβρύτων για την μόνιμη έλλειψη γιατρού ; Το μικρό διάλειμμα είναι ανύπαρκτο μπροστά στον καθημερινό κίνδυνο που αντιμετωπίζει η υγεία τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.