Συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές

 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα είχε ο Γραμματέας της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Sujan Debnath, σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, βρέθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με Περιφέρειες του Μπαγκλαντές στους τομείς των τοπικών προϊόντων, του πολιτισμού και τουρισμού, αλλά και στα δικαιώματα των εργαζομένων.

«Μέλημά μας είναι να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα οι εργαζόμενοι από το Μπαγκλαντές που διαβιούν στην περιοχή μας και ασκούμε διαρκείς πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση, κάτι που θα πρέπει να γίνει και από την πλευρά της Πρεσβείας, ώστε να υπάρξει μια διακλαδική συνεργασία σε επίπεδο των δύο χωρών» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Κλείνοντας, ο κ. Debnath ως εντεταλμένος του Πρέσβη του Μπαγκλαντές, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας στο να πραγματοποιηθεί το Διήμερο «Πρώτο Τουρνουά Κρίκετ Φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές», ενώ τον προσκάλεσε προσωπικά να παραβρεθεί στους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Μαΐου στον Απιδεώνα Αχαΐας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.