Συνεργασία KalavrytaNet και KleitoriaNews

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα, μεταξύ του υπεύθυνου σύνταξης του KleitoriaNews και προέδρου του Συλλόγου Κλειτορίων Αττικής κ. Χρήστου Καμπέρου και του υπεύθυνου σύνταξης του KalavrytaNet κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο ενημερωτικών blog και εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για έγκυρη, έγκαιρη και για μια όσο το δυνατόν πλήρη και αμερόληπτη ενημέρωση των συμπολιτών μας, οι υπεύθυνοι των ενημερωτικών blogs του Δήμου Καλαβρύτων, KalavrytaNet και KleitoriaNews θα συνεργάζονται καθημερινά, με σκοπό την ανταλλαγή ειδήσεων και απόψεων που αφορούν την περιοχή μας και γενικά την επικαιρότητα.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν είμαστε "επαγγελματίες" δημοσιογράφοι, αλλά άνθρωποι σκεπτόμενοι και προβληματιζόμενοι, που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στην επαρχία Καλαβρύτων και όπως η μέχρι τώρα πορεία μας έχει δείξει, δρούμε πάντα με γνώμονα το καλό της επαρχίας μας. Αυτο υποσχόμεθα να συνεχίσουμε να κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο μέλλον.

Επειδή τα μοναδικά μέσα που διαθέτουμε είναι τα δύο blog, KalavrytaNet και KleitoriaNews, κίνητρό μας το μεράκι για την καθημερινή ενημέρωση και πολυφωνία, πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καλύψουμε ειδησεογραφικά όλη την περιοχή του Δήμου μας. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων εσάς των συμπολιτών μας, ώστε να μην υπάρχει μια μονόπλευρη ενημέρωση, αλλά να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί ο καθένας μέσα από τα blog μας, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, την γνωστοποίηση εκδηλώσεων, την ενημέρωση των συμπολιτών μας για "τα κακώς κείμενα" της περιοχής μας, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την δραστηριοποίηση των αρμοδίων κ.λ.π.

Οι διευθύνσεις των blog είναι: www.kleitorianews.gr και www.kalavrytanet.com.

Τα email που μπορείται να στέλνεται οτιδήποτε θέλετε να γνωστοποιήσετε, να καταγγείλετε η να δημοσιεύσουμε είναι: news@kalavrytanet.com και ckaberos@gmail.com.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
17 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.