Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή για τη μεταφορά των μαθητών

Επι τέλους η περιφέρεια ξεκινά τις ενέργειες για να δώσει λύση στο επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο πρόβλημα.Σε οτι αφορά την περιοχή μας η συνεδρίαση θα γίνει την παρασκευή 19/9.Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας είναι το ακόλουθο

Εκτάκτως συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10 το πρωί στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, 2ος όροφος), η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με θέμα τη μεταφορά των μαθητών.

Συγκεκριμένα, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για διαπραγμάτευση της μεταφοράς μαθητών στα δρομολόγια με λεωφορεία για τις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας και στα δρομολόγια με λεωφορεία και ταξί για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Επιπλέον, και την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή, εκτάκτως και ώρα 10 π.μ. θα συνεδριάσει στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου (ισόγειο), προκειμένου να πραγματοποιηθεί διαπραγμάτευση με τους ενδιαφερόμενους μεταφορείς για την μεταφορά μαθητών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με ταξί.

Τέλος, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 2.30 μ.μ. η Οικονομική Επιτροπή εκτάκτως θα συνεδριάσει στα γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, 2ος όροφος), για την μεταφορά των μαθητών της Π.Ε. Αχαΐας με ταξί.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr , καθώς και στις κατά τόπους Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς όπως προσέλθουν στις παραπάνω συνεδριάσεις προκειμένου να λάβουν μέρος στις παραπάνω διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.

 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.