Συναυλία για το τρενάκι μας με τους “Passepartout” στο Διακοπτό

Οι φορείς της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, ενωμένοι κάτω από μια κοινή αγάπη, δημιούργησαν μια κοινή πρόταση και έτυχαν της άμεσης και καταλυτικής υποστήριξης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλων των υπόλοιπων συνδιοργανωτών και υποστηρικτών του εγχειρήματος. Αναδεικνύουμε έτσι όλοι μαζί τη μοναδικότητα και την αξία τού Οδοντωτού ως μέσο συγκοινωνίας, ως τουριστικό κεφάλαιο αλλά και ως στοιχείο πολιτισμού, μαζί με την αρμονική ενσωμάτωσή του στο εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, προβάλλοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες ιδιότητες του φαραγγιού.

Κυρίως όμως απολαμβάνουμε την ψυχική ηρεμία, γαλήνη και ανανέωση που προσφέρει η εμπειρία με τον Οδοντωτό στο φαράγγι του Βουραϊκού, στο μαγευτικό ανοιξιάτικο ταξίδι μας στον τόπο και τον χρόνο.

Επόμενο ραντεβού των πολλών εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια του οδοντωτού, στο Διακοπτό, το Σάββατο 14 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στον Σταθμό του Οδοντωτού όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ο Οδοντωτός Διακοπτού-Καλαβρύτων ως μέσο της Τοπικής Ανάπτυξης, του Τουρισμού και του Πολιτισμού». Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, στις 9 μ.μ., συναυλία του συγκροτήματος “Passepartout” με συλλογή τραγουδιών για τα τραίνα, σε μια ωραία γιορτή με προσκεκλημένους όλους τους φίλους του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου.

Πάρτε μια γεύση από το συγκρότημα στο video που ακολουθεί 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.