Συνάντηση Τσιγκρή με τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς για το κατάστημα της Κλειτορίας

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής συναντήθηκε, σήμερα Τρίτη 27/8, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς και πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Γιώργο Χατζηνικολάου.
Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο Αχαϊός βουλευτής του εξήγησε ότι η λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς της Κλειτορίας είναι απαραίτητη, επιβεβλημένη και απολύτως αναγκαία για την τοπική κοινωνία.
Του εξήγησε ότι το ενδεχόμενο κλείσιμό της θα έχει ως συνέπειες:
1. Να μείνει χωρίς τράπεζα μια περιοχή που περιλαμβάνει τρεις πρώην δήμους των Καλαβρύτων, με σοβαρές συνέπειες στην καθημερινότητα των κατοίκων.
2. Να προκαλέσει την περαιτέρω πληθυσμιακή συρρίκνωση και εγκατάλειψη της ευρύτερης περιοχής.
3. Να οξύνει τα ήδη αυξημένα οικονομικά προβλήματα.
4. Να δημιουργήσει πολλές πρακτικές αντιξοότητες και
5. Να οδηγήσει σε ερημοποίηση τα Καλαβρυτοχώρια. .
Τα  προβλήματα αυτά για τους δημότες της περιοχής είναι δυσβάστακτα καθώς έρχονται να προστεθούν σε σειρά προβλημάτων, όπως το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια.
Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα αναγκάζονται να ταξιδεύουν στην Πάτρα και την Τρίπολη για τις τραπεζικές τους συναλλαγές.
Τέλος, ο Αχαϊός βουλευτής επισήμανε στον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι σημαντικό ποσοστό του τοπικού πληθυσμού ασχολείται με την κτηνοτροφία. Αυτό σημαίνει πολλές καθημερινές ώρες εργασίας, μεγάλες απαιτήσεις και έλλειψη ευελιξίας.
Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής τόνισε στον πρόεδρο της Πειραιώς ότι επιβάλλεται να συνεχιστεί η λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς της Κλειτορίας και ότι το ζήτημα πρέπει να επανεξεταστεί με ορθολογικούς όρους και γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.