Συνάντηση Ριζούλη με το Γεν. Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης και πρόσκληση στην Κουντουρά να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα

Συνάντηση με τον κ. Τζιάλλα Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης και συνεργάτες του, είχε ο Ανδρέας Ριζούλης στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Συζητήθηκαν αναπτυξιακά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων, οι προοπτικές του ορεινού και εναλλακτικού τουρισμού, η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων. Εξετάστηκαν επίσης οι δυνατότητες υπαγωγής των επενδυτικών σχεδίων σε επενδυτικά – χρηματοδοτικά εργαλεία.

Για τα ίδια ζητήματα εξάλλου είχε προηγηθεί συνάντηση του Ανδρέα Ριζούλη και του μέλους του αθλητικού τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κ. Κωνσταντίνου Κακαβά με το δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά.

Ο Ανδρέας Ριζούλης μετέφερε στην Υπουργό κ. Έλενα Κουντουρά την πρόσκληση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων να επισκεφτεί την περιοχή και να συνομιλήσουν για θέματα τουριστικής ανάπτυξης που άπτονται του Υπουργείου της. Η πρόσκληση έγινε δεκτή. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.