Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Φ. Τσόλκα

 Με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Φώτη Τσόλκα, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, συναντήθηκε σήμερα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη να συγχαίρει τον Υποστράτηγο, ευχόμενος μάλιστα «καλή επιτυχία και καλή δύναμη» στο δύσκολο, αλλά τόσο σημαντικό έργο του.

Στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης τέθηκε η διαρκής επικοινωνία και η αγαστή συνεργασία, την οποία συμφώνησαν να έχουν οι δύο πλευρές με τον κ. Κατσιφάρα να επισημαίνει πως στο επίκεντρο πρέπει να βρίσκεται η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν διάφορα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, όπως είναι η ασφάλεια των πολιτών, η εξάλειψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας κ.α.


 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.