Συνάντηση Παπαδόπουλου με στελέχη του ΟΣΕ για ανάπλαση του Σταθμού και επέκταση γραμμής προς Αγία Λαύρα

Συνάντηση είχαν σήμερα Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021, στα Καλάβρυτα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσενές, με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Αθανάσιο Κοτταρά, το Μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Γεράσιμο Κατσιγιάννη, καθώς και με ανθρώπους από το τεχνικό γραφείο που έχει αναλάβει τη μελέτη για την επέκταση της γραμμής του Οδοντωτού προς την Αγία Λαύρα.

Αρχικά επισκέφθηκαν το χώρο του Σταθμού του Οδοντωτού, όπου οι κ. Παπαδόπουλος και Τσενές έθεσαν στα στελέχη και στους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΣΕ, το θέμα της ανάπλασης του κτιρίου του σταθμού καθώς και του χώρου που βρίσκεται κάτω από το σταθμό και ανήκει στην ιδιοκτησία της ΓΑΙΟΣΕ. Τόσο ο κ. Κοταράς όσο και ο κ. Κατσιγιάννης, είπαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν από την πλευρά τους, προκειμένου τόσο το κτίριο του Σταθμού όσο και ο παρακείμενος χώρος να αλλάξουν όψη και να αναβαθμιστούν, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των επιβατών και των επισκεπτών της πόλης.

Κατόπιν επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, όπου συζητήθηκε η επέκταση της γραμμής του Οδοντωτού προς την Αγία Λαύρα, η ενδεχόμενη χάραξη της και το κόστος υλοποίησης του έργου, στοιχεία τα οποία θα εμπεριέχονται στην οριστική μελέτη που συντάσσει το τεχνικό γραφείο για λογαριασμό του ΟΣΕ. 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
14 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.