Συνάντηση Νίκου Νικολόπουλου με απολυμένους των ΕΑΣ

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα ης ομοσπονδίας ΕΡΓΑΤ/ΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.), ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με την ιδιότητα του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είχε συνάντηση με την επιτροπή απολυμένων εργαζομένων στα ΕΑΣ .

Σύμφωνα με σετικό δελτίο τύπου, κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε αναλυτικά για το αίτημα των πρώην εργαζομένων , οι οποίοι απασχολούνταν στην εταιρία για πολλά συναπτά έτη (2000-2010).

Αφού άκουσε προσεχτικά τις θέσεις τους, εκφράστηκε θετικά στο αίτημα της ομοσπονδίας και της επιτροπής των εργαζομένων. Διαπιστώνοντας και ο ίδιος ,ότι οι ανάγκες της εταιρίας όσο αναφορά στην στελέχωση του έμψυχου δυναμικού είναι άμεσες.

Το παραγωγικό έργο που έχει να διατελέσει είναι μεγάλο και σημαντικό και η εμπειρία που διαθέτουν οι πρώην εργαζόμενοι μπορεί να καλύψει στο έπακρο τις άμεσες ανάγκες της εταιρίας

δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης.       

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.