Συνάντηση ΜΑΓΚΑΦΑ με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας για τις ελλείψεις στα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας των σχολείων της Α /θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας έχει προκύψει με την έλλειψη προσωπικού σε δασκάλους και καθηγητές, που δυστυχώς για μια ακόμα χρονιά καθυστερούν οι προσλήψεις αναπληρωτών ωρομισθίων καθηγητών και δασκάλων για την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί με την συνταξιοδότηση μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών χωρίς παράλληλα να γίνονται διορισμοί.

Για το παραπάνω θέμα πραγματοποιήθηκε στις 24/9/2015 συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου και με τον βοηθό Δημάρχου για θέματα παιδείας του Δήμου μας Νικολάου Μαγκαφά στην Πάτρα όπου συζητήθηκε το θέμα και τονίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στην τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα σχολεία του Δήμου μας επειδή αυτά παρουσιάζουν και τα περισσότερα κενά σε δασκάλους και καθηγητές.

Ο κ. Γιαννόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Μαγκαφά ότι σύντομα (στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) θα προσληφθούν οι πρώτοι 1.500 εκπαιδευτικοί και άμεσα θα καλύπτονται τα κενά με προτεραιότητα τα σχολεία των ορεινών περιοχών.

Ευχή όλων μας να συνεχιστεί με γρήγορους ρυθμόυς η πρόσληψη όλων των εκπαιδευτικών που θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων για να μην χαθούν άλλες μέρες σχολικής χρονιάς.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.