Συνάντηση Κούκιου με Φίλια στα πλαίσια των συναντήσεων για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1921

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στην Πάτρα, ο κύκλος επαφών που πραγματοποίησε με Δημάρχους και εκπροσώπους Δήμων ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Βοηθός Περιφερειάρχη για τον Συντονισμό των Εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, Ανδρέας Φίλιας.

Ο κ. Φίλιας ανέπτυξε τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων με διασπορά στο χώρο και το χρόνο και κάλεσε τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους ως τα τέλη Νοεμβρίου, προκειμένου στη συνέχεια να καταρτιστεί ο πρώτος σχεδιασμός για την προετοιμασία του εορτασμού «Δυτική Ελλάδα 2021».

«Στόχος μας είναι η Δυτική Ελλάδα να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, έχοντας ως αφετηρία τη γενέτειρα της επανάστασης, τα Καλάβρυτα» τόνισε ο Βοηθός Περιφερειάρχη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής, Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα του Δήμου Νικολίτσα Σουλούκου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αιγιάλειας Μαρία Τσουκαλά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων - Σπήλαιο Λιμνών Κωνσταντίνος Κούκιος.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη συναντήσεις με εκπροσώπους επιστημονικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων με στόχο να εμπλακούν όσο το δυνατό περισσότεροι φορείς στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και δράσεων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αντίστοιχες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.