Συνάντηση του Γ. Αγγελόπουλου με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Ahn Youngjip και τον Επίτιμο Πρόξενο στην Πάτρα Σπύρο Φιλιππάκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πολιτιστική ανάπτυξη και ο τουρισμός, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Πρέσβης για θέματα που αφορούν στην παραγωγή και προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί η Περιφερειακή Αρχή να τα αντιμετωπίσει για να έλθει και πάλι η ανάπτυξη στην περιοχή, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών της.

Τέλος, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Αγγελόπουλου και του Πρέσβη, η στενότερη συνεργασία ώστε να συσφιχθούν περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κορέας, αλλά και να υπάρξουν περαιτέρω πρωτοβουλίες μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Πρεσβείας της Κορέας, ιδίως στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.