Συνάντηση Φωτήλα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιαβανό για αγροτικά θέματα.

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιαβανό. Στη συνάντηση παρευρέθη και ο εκπρόσωπος φορέων κορινθιακής σταφίδας κ. Νίκος Μιχαλόπουλος.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα της αποζημίωσης της επίσπορης πατάτας πρόβλημα για το οποίο ο Υπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος και σημείωσε ότι το υπουργείο επεξεργάζεται ήδη λύσεις για την αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος ενώ σε εύλογο χρονικό διάστημα θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα εκατοντάδων παραγωγών.

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της Κορινθιακής σταφίδας επ’ αφορμή των προβλημάτων που αντιμετώπισε το εν λόγω προϊόν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η συνάντηση ήταν το αποτέλεσμα συνεχούς επικοινωνίας, διεργασιών και γόνιμου διαλόγου μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και των φορέων – εκπροσώπων της κορινθιακής σταφίδας προκειμένου να στηριχθεί ο παραγωγός και το προϊόν.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ Σπήλιος Λιβανός άκουσε το αίτημα στήριξης της Κορινθιακής σταφίδας και διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται πάντα κοντά στον αγρότη και τον παραγωγό καθώς αντιλαμβάνεται τα προβλήματά τους. Επιπλέον επισήμανε ότι μελετούνται ήδη τρόποι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες στήριξης της σταφίδας και των παραγωγών.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και συνεργασία για την προώθηση και άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν την Αχαΐα και άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.