Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης Ιάσονα Φωτήλα με την Υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή και την επαναλειτουργία των σχολείων πραγματοποίησε επίσκεψη στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Συνομίλησαν κυρίως για τα θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Πατρών και ειδικότερα για το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής διαβίβασε στην Υπουργό το αίτημα των κατοίκων της περιοχής του Αιγίου σχετικά με την ανάγκη οριστικής παραμονής του τμήματος της Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο καθώς και τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία. Η κ. Κεραμέως έλαβε υπόψη το αίτημα και θα το επανεξετάσει με βάση το σύνολο των αναγκών.

Συζήτησαν επίσης για την πρόταση αναδιάρθρωσης του Πανεπιστημίου Πατρών, διαδικασία την οποία ακολουθούν και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια της χώρας.

Ο Ιάσονας Φωτήλας αναφέρθηκε και στο αίτημα των θεατρολόγων αναφορικά με τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στη Γενική Αγωγή. Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να συγχαρεί την κ. Κεραμέως για την επιτυχή επαναλειτουργία των σχολείων μέσω της εξασφάλισης των self-tests τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και μαθητές καθώς και για την ένταξη όλων των εκπαιδευτικών στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο. Εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήρια του για το σύνολο των προωθούμενων μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία, όπως συνιστά και η σημαντική πρωτοβουλία αναφορικά με την πρόβλεψη Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (ΟΠΠΙ) καθώς κρίνει απαραίτητη την παρουσία τους για την θωράκιση των Πανεπιστημίων από πράξεις ανομίας και παραβατικότητας.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και η κ. Νίκη Κεραμέως συμφώνησαν στην από κοινού συνεργασία για θέματα που άπτονται του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σε μια αμοιβαία προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.