Συνάντηση Ανδρέα Κατσανιώτη με τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, είχε σήμερα  το πρωί  ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης αφού ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την πόλη της Πάτρας και την Αστυνομική Διεύθυνση, δήλωσε ότι θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του Δημάρχου και του Αστυνομικού Διευθυντή, για οποιοδήποτε ζήτημα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος τόσο στις υπηρεσίες, όσο και για την περιοχή.

«Κανένας, μόνος, δεν κατέχει όλη την αλήθεια, τη γνώση και την ικανότητα. Γι’ αυτό και όσοι, με τον ένα ή άλλο τρόπο εκπροσωπούμε τους πολίτες και τους θεσμούς του κράτους, έχουμε υποχρέωση να συνεργαζόμαστε προς όφελος της κοινωνίας» ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης, εγακινιάζοντας έτσιμε τις δύο αυτές συναντήσεις, έναν νέο κύκλο επαφών με τοπικούς φορείς ο οποίος θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.