Συνάντηση Αλεξόπουλου με τον Δήμαρχο Αιγίου για το λιμάνι.

Σύσκεψη με στόχο τη διερεύνηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη λειτουργία του νέου λιμένα Αιγίου προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω η ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας, πραγματοποιήθηκε χτες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Φιλιππάτος, ο πρώην Δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Π.Δ.Ε. Δημήτρης Καραβίδας και εκ μέρους της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής η κυρία Γλυκερία Κατηφόρη.

Στο επίκεντρο τέθηκε το master plan του λιμένα Αιγίου και συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα, τόσο στο εμπορικό όσο και στο επιβατικό σκέλος, υπήρξε ενημέρωση για τα υπολειπόμενα έργα και κυρίως αυτό της σύνδεσής του με τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, το οποίο επιδίωξη είναι να ενταχθεί στο νέο ΣΕΣ 2014-2020.

«Πρόκειται για έναν σημαντικότατο πόλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος και αποτελεί μείζονα αναπτυξιακό άξονα, κυρίως οικονομικά, για την περιοχή μας, ενώ επιδίωξη μας είναι να συμβάλλουμε και στην ενίσχυση του τουρισμού» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος προσθέτοντας πως «πλέον αναζητούμε την κατάλληλη πηγή πόρων ώστε αυτό το έργο να είναι λειτουργικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους συμπολίτες μας».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.