ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

O ΣΕΠΟΚΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου 'Ρίον' στην Πάτρα, η τελική φάση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων Περιφέρειας Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας-Ιονίων Νήσων-Πελοποννήσου. Την Διοργάνωση έχει αναλάβει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ). Αναμένεται να αγωνιστούν περί τα 550 άτομα, χωρισμένα ανά τάξη φοίτησης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της ΕΣΣΠ. Αξίζει να τονιστεί, ότι οι πρώτες/οι σκακίστριες/στες, θα λάβουν βαθμολογική μοριοδότηση, για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα/Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Όπως και πέρυσι (χρονιά κατά την οποία είχαμε και αρκετές διακρίσεις από την περιοχή μας), ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) προγραμματίζει να συνοδεύσει (με δικά του έξοδα) όσα παιδιά πάρουν μέρος στην Σημαντική και Επίσημη αυτή Διοργάνωση. Καλεί να συμπληρωθεί η κάτωθι Δήλωση-Εξουσιοδότηση Συμμετοχής, με τα στοιχεία που αναγράφονται (παράκληση να επιστραφεί στον κ. Ν. Ραζή, τηλ. Επικοινωνίας 6932468208):

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η δηλώνω ότι επιτρέπω στον/ην υιό/κόρη μου να συμμετάσχει

στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητές/τριες Δημοτικών-Γυμνασίων-Λυκείων Περιφέρειας Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας-Ιονίων Νήσων-Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείον 'Ρίον' Πατρών, Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

ΟΝΟΜΑ ΜΑΘΗΤΟΥ/ΤΡΙΑΣ: ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ΣΧΟΛΕΙΟ: ΤΑΞΗ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ ή ΚΗΔΕΜΟΝΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται δεκτές από ΣΕΠΟΚΕ έως ώρα 14.00 της Πέμπτης 19 Μαρτίου 2015 (επί συμπλήρωσης του ορίου συμμετοχών που έχει θεσπίσει η ΕΣΣΠ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Η αναχώρηση (από τον χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαβρύτων) έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, ώρα 06.15. Η επιστροφή της αποστολής θα γίνει την ίδια μέρα. Υπολογιζόμενη ώρα άφιξης στα Καλάβρυτα: 17.30.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.