Διαμαρτυρία της κας Ζωής Ζώη για το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού

Την έντονη διαμαρτυρία της για το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, εκφράζει μέσω του KNet, η συμπατριώτισσά μας μέλος του Συλλόγου Ζωή Ζώη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κα Ζώη, στις 26 Μαρτίου 2023 κατέθεσε αίτηση προς το Δ.Σ. του Συλλόγου, που πήρε αρ. πρωτοκόλλου 24, σύμφωνα με την οποία ζητούσε να της κοινοποιηθούν:

  • Αντίγραφο της ανακοίνωσης, για την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και διεξαγωγής αρχαιρεσιών.
  •  Αντίγραφο της προβλεπόμενης από το νόμο εκθέσεως από την εξελεγκτική επιτροπή για την παρελθούσα διετία.
  • Αντίγραφο πρακτικού Γενικής Συνελεύσεως.
  • Αντίγραφο πρακτικού κατανομής αξιωμάτων.
  • Κατάσταση μελών που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην διαδικασία όπου θα πιστοποιείται από το βιβλίο μελών.
  • Απόφαση πρόσληψης και αμοιβής διδασκάλου παραδοσιακών χορών. (Με την επισήμανση ότι, συμφωνώντας ή διαφωνώντας με αυτή την απόφαση του Δ.Σ., την σέβεται απολύτως και συμπορεύεται).

Ενώ ο γραμματέας κύριος Παν.Τσενές την διαβεβαίωσε ότι το αργότερο εντός 15 ημερών θα της έδιναν όσα αιτήθηκε και δικαιούται ως ενεργό μέλος, μέχρι και σήμερα δεν είχε από πλευράς του Δ.Σ. ουδεμία απάντηση.

Έτσι στις 20 Απριλίου κατέθεσε και δεύτερη αίτηση, που πήρε αρ. πρωτοκόλλου 26, με την οποία ζητά εκ νέου να της κοινοποιηθούν τα παραπάνω έγγραφα, αλλιώς σε περίπτωση άρνησης να της αιτιολογήσουν εγγράφως την άρνησή τους.

Πάλι μέχρι σήμερα δεν πήρε ουδεμία απάντηση.

Δημοσιεύουμε, όπως έχουμε υποχρέωση και η δεοντολογία προστάζει, τα έγγραφα που μας έστειλε ΕΠΩΝΥΜΩΣ η κα Ζώη και το ίδιο θα πράξουμε σε περίπτωση που το Δ.Σ. του Πολιτιστικού  Συλλόγου Σκεπαστού κρίνει ότι πρέπει να στείλει στο KNet οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απάντηση.

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 18 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com