Συγχαρητήριο μήνυμα του Νίκου Μαγκαφά στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των Βάσεων για το  2015 θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές του Δήμου μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Συγχαίρω επίσης και τις οικογένειές τους  που προσέφεραν τη στήριξή τους στα παιδιά τους  αλλά και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας που εργάζονται σκληρά  για την ευόδωση των στόχων των μαθητών μας.
Μια αμερικάνικη παροιμία λέει ότι  Η επιτυχία είναι μια σκάλα που δεν μπορείς να την ανεβείς με τα χέρια στις τσέπες. Γνωρίζω λοιπόν καλά ως εκπαιδευτικός κι εγώ  ότι για να μπορείτε να χαίρεστε σήμερα καταβάλλατε μεγάλη προσπάθεια, κάνατε άοκνο αγώνα που ευοδώθηκε χάρη στην επιμέλειά σας, στην προσήλωση στο στόχο σας και στη συνεργασία με τους καθηγητές σας.  Τα επόμενα χρόνια θ' ανοίξουν για εσάς νέοι ορίζοντες που θα σας επιτρέψουν  να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.
Στους μαθητές μας που δεν τα κατάφεραν στις εξετάσεις  θα αφιερώσω μια  άλλη παροιμία από την κινέζικη θυμοσοφία : Η αποτυχία δεν είναι να πέφτεις κάτω. Η αποτυχία είναι να μην   ξανασηκώνεσαι.  Με άλλα λόγια , όπως  η επιτυχία δεν είναι οριστική ούτε και η αποτυχία είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις. Μην ξεχνάτε ότι  η ολοκλήρωση και η επιτυχία του ανθρώπου περνά μέσα από τη δημιουργική παρουσία, την αξιοπρέπεια και τη δουλειά του καθενός.  
 
Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους!
 
Νίκος Μαγκαφάς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.