Συγχαρητήρια από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Καλαβρύτων για το «Ελληνικό Σήμα»

Τα εύσημα αποδίδει στονΑγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό ΚαλαβρύτωνοΑντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλοςγια την σημαντική του διάκριση και την απονομή του «Ελληνικού Σήματος» που του έγινε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ».

«Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Αγροτικού Συνεταιρισμού και να προτρέψουμε ωςΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας και άλλους επιχειρηματίες, συνεταιρισμούς και ιδιώτες να συμμετέχουν σε αυτή την ουσιαστική προσπάθεια που θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Η Περιφέρεια είναι διαθέσιμη και οποιοσδήποτε χρειαστεί τη βοήθεια, οι Υπηρεσίες της είναι έτοιμες να συνδράμουν», υπογράμμισε οΑντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος.

Το«Ελληνικό Σήμα» που απονέμεται από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», για τη θωράκιση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, μπορεί να διεκδικήσει για την επιχείρησή του κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία ή επιχείρηση τηςΠεριφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το «Ελληνικό Σήμα» βρίσκεται στη διάθεση των επιχειρήσεων που παράγουν στη χώρα μας, αλλά και των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο που επιλέγουν την ελληνική γη, τα ελληνικά χέρια και το ελληνικό μυαλό.

Σκοπός του είναι η εδραίωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα προϊόντα που δηλώνονται ελληνικά και η αποφυγή φαινομένων παραπλάνησης τους, η προστασία των συμφερόντων των παραγωγών από απομιμήσεις και αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα μέσα από τη δράση αυτή προωθούνται τα τοπικά προϊόντα και η τοπική επιχειρηματικότητα, μέρος της οποίας αποτελούν οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις παραγωγών και μεταποιητών των ελληνικών προϊόντων.

«Πρόκειται για μία σημαντική προσπάθεια που γίνεται για την ταυτοποίηση της ελληνικής προστιθέμενης αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών, η οποία μπορεί κάλλιστα να συνδεθεί και με την στρατηγική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, αλλά και της διασύνδεση του με τον τουρισμό και τον γαστρονομικό πολιτισμό» κατέληξε οκ. Αγγελόπουλος.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
11 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.