Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών 2016 από το Μάνεσι Καλαβρύτων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου εκφράζει από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι οικογένειες των παιδιών και οι εκπαιδευτικοί τους που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν σημαντικοί αρωγοί και συνοδοιπόροι στον μαθητικό τους αγώνα και στήριξαν με κάθε τρόπο την πολύχρονη προσπάθειά τους.

Αναφέρουμε με αλφαβητική σειρά τους νέους και τις νέες με καταγωγή από το χωριό μας που εισήχθησαν τη φετινή χρονιά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση- εάν υπάρχουν και άλλα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους, θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας:

 1)Αντωνόπουλος Παρασκευάς του Γεωργίου, Γραφιστική ΤΕΙ Αθήνας, 2)Καραγκούνη Μαρία του Νικολάου, Φαρμακευτική Πανεπιστήμιο Πατρών, 3) Μαντά Κυβέλη του Γεωργίου, Ναυτιλιακό Τμήμα Πανεπιστημίου Πειραιά, 4)Μαντά Όλγα του Λάμπρου, Θεατρικές Σπουδές Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Ναύπλιο), 5)Τζελέπη Ανδριάνα του Νικολάου, Οικονομικά Πανεπιστήμιο Πατρών, 6)Τζελέπη Δήμητρα του Νικολάου, Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ( Αργοστόλι).

Αγαπητά μας παιδιά,

Τελειώνοντας τα μαθητικά σας χρόνια τώρα ξεκινά για εσάς ένα διαφορετικό ταξίδι γνώσεων, γεμάτο νέες εμπειρίες και καινούργιους στόχους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές,όμορφα και δημιουργικά φοιτητικά χρόνια αλλά και μετέπειτα καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα είναι χαρά μας να μαθαίνουμε ότι πάντα προοδεύετε, επιτυγχάνετε τους στόχους σας και πραγματοποιείτε τα όνειρά σας.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.