Στον ''αέρα'' ο βιολογικός Καλαβρύτων.Μη εφικτή η έγκαιρη ολοκλήρωσή του

Το μεγαλύτερο έργο που εδώ και δεκαετίες περιμένει η πόλη των Καλαβρύτων, φαίνεται ότι ενώ έχει ολοκληρωθεί το ένα κομμάτι, αυτό της αποχέτευσης ,το δεύτερο είναι στον ''αέρα''.Το έργο του βιολογικού ξεκίνησε και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, πρόγραμμα περιβάλλοντος ΕΠΕΑ, αλλά δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί μέσα στις ημερομηνίες που προβλέπονται και έτσι θα περιληφθεί στα έργα που θα απ ενταχθούν.

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους είναι μάλλον αδύνατο να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αφού μέχρι πρότινος η εκτίμηση ήταν ότι θα μπει σε ''δοκιμαστική'' λειτουργία με δυσκολία στο τέλος του 2015.

Η μη παράταση των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ οδηγεί σε μεγάλη επί πλέον καθυστέρηση που σημαίνει επανένταξη, αναμονή για έγκριση χρηματοδότησης,εκταμίευση πόρων κ.λ.π, ΚΑΙ ΑΝ ...με τον πρόσθετο κίνδυνο που λέγεται απαιτήσεις των εργοληπτών.

Ο Δήμος Καλαβρύτων έχει και άλλα έργα σε εξέλιξη που έχουν μέσω ΕΣΠΑ χρηματοδοτηθεί όπως, ανάπλαση - αναβάθμιση  της Δάφνης,αρδευτικό Δάφνης,αρδευτικό Δουμενών - Πλατανιώτισσας,πλατεία Κλειτορίας. Το τελευταίο έχει ήδη χαθεί, η ανάπλαση Δάφνης ίσως προλάβει αλλά το μεγαλύτερο έργο αυτό του βιολογικού των Καλαβρύτων όχι.

Το αν υπήρξαν λογικές ή γραφειοκρατικές δυσκολίες ανάμεσα στην Ευρώπη και τον Δήμο Καλαβρύτων οι οποίες δημιούργησαν τις καθυστερήσεις ή συνέβη κάτι πιο Ελληνικό θα το μάθουμε σύντομα'

Σε κάθε περίπτωση ο βιολογικός Καλαβρύτων κρέμεται από ένα πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ όπως πολλά ΕΣΠΑ στην Ελλάδα

kalavrytanet

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.