Η στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων στους στόχους της Π.Δ.Ελλάδας

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου είχε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν να συζητηθεί το μείζον ζήτημα της στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων που διαβιούν στη Δυτική Ελλάδα, των πολιτών δηλαδή που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ακόμη και στο να ανταπεξέλθουν στις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

Επιπλέον, στο επίκεντρο της συζήτησης, τέθηκε η στήριξη των κοινωνικών δομών προσφοράς στον συνάνθρωπο, η λειτουργία των κοινωνικών παντοπωλείων κ.α.

«Αυτή τη χρονική στιγμή, πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι πολίτες μας χρειάζονται. Πρέπει και είμαστε δίπλα τους, γιατί η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις οικογένειες, τους εργαζόμενους. Από την προηγούμενη θητεία μας, είχαμε ως στόχευση τον άνθρωπο και ιδίως τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας,

Ο κ. Κεγκέρογλου δεσμεύτηκε να επεξεργαστεί τις προτάσεις που έγιναν από πλευράς του κ. Κατσιφάρα και τις αμέσως επόμενες ημέρες να υποβληθούν συγκεκριμένες δράσεις σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Να σημειωθεί πως το ζήτημα και οι τρόποι στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, πρόκειται να έλθει προς συζήτηση και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.