Στήνονται "μπλόκα" αύριο στη Νεα Εθνική οδό από τους αγρότες στο Αίγιο

Κάλεσμα σε πανελλαδικό συντονισμό των αγροτών κάνει το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου, την ώρα που βράζουν οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα.Αύριο Σάββατο ο αγροτικός σύλλογος Αιγίου θα στήσει μπλόκο στην Νέα Εθνική Οδό, στο Αίγιο στο ύψος των βενζινάδικων. Για το λόγο αυτό μάλιστα καλεί όλους τους αγρότες, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προτιμήσεις να πάρουν το αγροτικό τους αυτοκίνητο και να βρεθούν στις 11 το πρωί στο δρόμο. Αναλυτικά το κάλεσμα του Δ. Σ του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου αναφέρει:

«ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΙΑΙΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ

Ν΄ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΜΠΛΟΚΟ   – ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,

ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΙΓΙΟ

Συνάδελφοι μικροί και μεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι,

O Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ» καλεί τον καθένα από εσάς να πάρει το αγροτικό του αυτοκίνητο και τρακτέρ και να συμμετέχει μαζικά στο μπλόκο που στήνουμε το πρωί του Σαββάτου 23 Γενάρη.

Να παλέψουμε ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε από Κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση που με όπλα τους το 3ο μνημόνιο που από κοινού ψήφισαν με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και την νέα Κ.Α.Π παίρνουν μέτρα για το βίαιο ξεκλήρισμα μας . Στόχος τους είναι  να συγκεντρωθεί η αγροτική παραγωγή και γη στα χέρια λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών. Βάζουν περιορισμούς στην παραγωγή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων προκαλώντας προβλήματα στην διατροφική επάρκεια για τον εργαζόμενο λαό και τη χώρα.

Να συντονιστούμε πανελλαδικά με τα μπλόκα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Μόνη ρεαλιστική διέξοδος παραμένει ο οργανωμένος αγώνας μας που θα αμφισβητεί αυτόν το δρόμο ανάπτυξης και θα στοχεύει στην ανάπτυξη για την λαϊκή ευημερία και όχι για τα καπιταλιστικά κέρδη.

Για να έχει δύναμη και προοπτική αυτός ο αγώνας χρειάζεται να στηθεί μία ισχυρή λαϊκή συμμαχία με εργαζόμενους μισθωτούς , αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τους νέους, τις γυναίκες που χτυπά και αυτούς η αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κυβέρνησης.

Παλεύουμε για μία άλλη αγροτική ανάπτυξη έξω από τις παγίδες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα αξιοποιεί όλες τις παραγωγικές δυνατότητες που έχει η χώρα μας προς όφελος του ελληνικού λαού και της διατροφικής του επάρκειας, κόντρα στα συμφέροντα των εμποροβιομήχανων και των πολυεθνικών .

Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις,  που συμφωνούν με το πλαίσιο αιτημάτων , με τους στόχους πάλης  να συμμετέχουν μαζικά στον αγώνα.

Ν΄ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !»

 

 

πηγη: skaipatras.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.